Limgroup B.V.
Limgroup neemt activiteiten Aspavanza over

Limgroup neemt activiteiten Aspavanza over

LIMGROUP NEEMT ACTIVITEITEN ASPAVANZA OVER

Met ingang van 1 maart 2022 neemt Limgroup de activiteiten van Aspavanza over. Tevens komt vanaf die datum ook de oprichter van Aspavanza, Ton Smolders, in dienst bij Limgroup. Ton Smolders is geen onbekende in de aspergewereld. Ruim 30 jaar is Smolders actief in de internationale wereld van de teelt van asperges. Met deze overname en start van Smolders bij Limgroup versterkt Limgroup haar internationale positie op de markt van asperges.

“Met de overname van deze activiteiten en de komst van Smolders in het Limgroup team kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met advisering om de maximale potentie van de Limgroup rassen te benutten. Met de kennis en ervaring van Smolders over teelt, agronomie en techniek blijven we als Limgroup tevens bouwen aan een sterke en gezonde aspergesector.” aldus John Schoeber, eindverantwoordelijke voor Marketing & Sales binnen Limgroup bv.

Smolders voegt daar aan toe: “Ik kijk er naar uit om met mijn opgebouwde kennis en kunde een bijdrage te kunnen leveren aan de klanten van Limgroup en de asperge sector in zijn geheel. Het seizoen komt er weer aan. Ik ben er klaar voor”.

Foto 2.jpg