Limgroup B.V.
Limgroup versterkt sales team

Limgroup versterkt sales team

Limgroup versterkt sales team!
Met ingang van 1 maart 2023 zal Michel Zeelen bij Limgroup starten ter versterking van het sales team, in de functie van Account manager strawberry. Michel is geen onbekende in de agrarische sector. Sinds 1996 is Michel actief in de sector, waarvan de laatste 12 jaar bij een veredelingsbedrijf, als trial en sales specialist in sla, spinazie en wortelen. De komende periode zal in het teken staan van een inwerkprogramma, verdieping in de aardbeienteelt en kennismaking. 

“Met de komst van Michel in het Limgroup team kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn met advisering om de maximale potentie van de Limgroup rassen te benutten. Met de algemene kennis van Zeelen over de sector in combinatie met zijn groene vingers bouwen we door aan een sterke en gezonde aardbeiensector.” aldus John Schoeber, eindverantwoordelijke voor Sales & Marketing binnen Limgroup bv.

Zeelen voegt daar aan toe: “Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de klanten van Limgroup en de aardbeiensector in zijn geheel. Het seizoen is begonnen, ik heb er zin in”.

Michel Zeelen.jpg