Limgroup B.V.
Teeltspecialist aardbei

Teeltspecialist aardbei (38 uur)

Functie inhoud
Onze teeltspecialist aardbei is verantwoordelijk voor de teelt van aardbeien binnen ons bedrijf. Onze aardbeiteelt onderscheidt zich van andere teeltbedrijven door de diversiteit van teeltwijzen: stellingen, goten, trayveld, tunnels en kassen. Doel van de teelt is enerzijds de productie van aardbeien voor de afdeling Veredeling en anderzijds de opkweek en instandhouding van selectieplanten en nieuwe aardbeienrassen. De grote verscheidenheid aan genotypes zorgt voor diversiteit in teeltmaatregelen, klimaatinstellingen en voedingsstrategieën in meerdere kleine kasafdelingen. Een taak die door onze nieuwe teeltmanager als mooie uitdaging gezien wordt. De teeltspecialist werkt nauw samen met de gewasmanager en met de afdeling veredeling om de benodigde werkzaamheden in kaart te brengen en de ingezette proeven tot een goed einde te brengen. Daarnaast zorgt hij ook voor de strategie van de gewasbescherming (chemisch en biologisch) en neemt hij of zij ook deel aan de praktische invulling van de werkzaamheden.

Functie eisen
Minimaal MBO+ opleiding of vergelijkbare ervaring.
Gedegen kennis van plantenfysiologie.
Kennis van de integrale teelt van planten. 
Handen uit de mouwen mentaliteit.

Competenties en eigenschappen voor het Limgroup DNA
Ondernemend - Teamspeler - Oplossingsgericht - Wil om te winnen - Eigenaarschap - Resultaatgericht

Limgroup biedt
Een uitdagende functie voor een ambitieus persoon met groene vingers en een groen hart in een sterk groeiend bedrijf met veel perspectief. De functie omvat veel afwisseling onder een informele werksfeer. Er is een eerlijke beloning afhankelijk van kennis en ervaring. Bovendien zijn er (h)eerlijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact Informatie
Vind je jezelf passen in het functieprofiel en wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV per email naar personeelszaken@limgroup.eu.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn van Haastert (Manager Operations), via  077-3979900